Compunere cu titlul „dacă aș fi un animal”- Compuneri de nota 10

Compunere cu titlul „dacă aș fi un animal

 

 

Compunere cu titlul „dacă aș fi un leu

 

Dacă aș fi un animal, aș vrea să fiu un leu. Deși leii sunt cunoscuți ca fiind regii junglei, aș vrea să fiu un leu pentru că sunt înțelepți, puternici și atenți.

Leii sunt înțelepți pentru că înțeleg cât de importantă este cooperarea într-o turmă. Ei își împart hrana și responsabilitățile între ei și își ajută unii pe alții pentru a supraviețui și pentru a își proteja turma. Aș vrea să fiu un leu pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în turma mea prin intermediul puterii mele de a coopera cu ceilalți membri ai turmei mele.

Leii sunt puternici pentru că sunt buni vânători. Ei sunt capabili să își hrănească turma prin intermediul vânătorii și să o apere de prădători. Aș vrea să fiu un leu pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în turma mea prin intermediul puterii mele de a vâna și de a o proteja.

Leii sunt atenți pentru că întotdeauna sunt atenți la mediul înconjurător și la nevoile turmei lor. Ei își protejează turma de pericole și îi ajută să se adapteze la schimbările din mediul lor. Aș vrea să fiu un leu pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în turma mea prin intermediul puterii mele de a fi atent la mediul înconjurător și la nevoile turmei mele.

În concluzie, dacă aș fi un animal, aș vrea să fiu un leu pentru că sunt înțelepți și puternici.

 

Compunere cu titlul „dacă aș fi un delfin

 

Dacă aș fi un animal, aș vrea să fiu un delfin. Delfinii sunt animale inteligente, vesele și jucăușe, iar acest lucru m-ar face să mă simt întotdeauna fericit și împlinit.

Delfinii sunt animale inteligente pentru că sunt capabili să învețe și să execute diverse trucuri și să comunice între ei. Aș vrea să fiu un delfin pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în grupul meu prin intermediul puterii mele de a învăța rapid și de a mă adapta la schimbări.

Delfinii sunt animale vesele și jucăușe pentru că își petrec majoritatea timpului jucându-se și sărituri în apă. Aș vrea să fiu un delfin pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în grupul meu prin intermediul puterii mele de a îmi menține starea de spirit pozitivă și de a mă bucura de activități jucăușe.

Delfinii au o relație specială cu oamenii și sunt cunoscuți pentru faptul că îi ajută atunci când sunt în pericol sau când au nevoie de ajutor. Aș vrea să fiu un delfin pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în grupul meu prin intermediul puterii mele de a ajuta.

În concluzie, dacă aș fi un animal, aș vrea să fiu un delfin pentru că sunt animale inteligente, vesele și jucăușe care au o relație specială cu oamenii și sunt capabili să îi ajute atunci când au nevoie de ajutor. Delfinii m-ar face să mă simt întotdeauna fericit și împlinit și m-ar încuraja să îmi îndeplinesc rolul în grupul meu prin intermediul puterii mele de a învăța rapid, de a mă adapta la schimbări și de a ajuta ceilalți.

 

Compunere cu titlul „dacă aș fi o pisică

Dacă aș fi un animal, aș vrea să fiu o pisică. Pisicile sunt animale independente, atente și jucăușe, iar acest lucru m-ar face să mă simt întotdeauna puternică și împlinită.

Pisicile sunt animale independente pentru că își pot îngriji singure nevoile și își pot găsi propriile surse de hrană. Aș vrea să fiu o pisică pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în grupul meu prin intermediul puterii mele de a fi independentă și de a îmi îngriji singură nevoile.

Pisicile sunt animale atente pentru că întotdeauna sunt atente la mediul înconjurător și la nevoile lor. Ele își protejează teritoriul și își îngrijesc puii cu mare atenție. Aș vrea să fiu o pisică pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în grupul meu prin intermediul puterii mele de a fi atentă la mediul înconjurător și la nevoile mele.

Pisicile sunt animale jucăușe pentru că își petrec mult timp joacă și își întrețin abilitățile de vânătoare prin intermediul jocurilor. Aș vrea să fiu o pisică pentru că aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în grupul meu prin intermediul puterii mele de a mă bucura de activități jucăușe și de a îmi întreține abilitățile de vânătoare.

În concluzie, dacă aș fi un animal, aș vrea să fiu o pisică pentru că sunt animale independente, atente și jucăușe care își protejează teritoriul și își îngrijesc puii cu mare atenție. Pisicile m-ar face să mă simt puternică și împlinită și m-ar încuraja să îmi îndeplinesc rolul în grupul meu prin intermediul puterii mele de a fi independentă, de a fi atentă la mediul înconjurător și de a mă bucura de activități jucăușe.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*