Compunere cu titlul „dacă aș fi un obiect” – Compuneri de nota 10

Compunere cu titlul „dacă aș fi un obiect

 

Compunere cu titlul „dacă aș fi o pătură moale și caldă

Dacă aș fi un obiect, aș vrea să fiu o pătură moale și caldă. Aș vrea să fiu acel obiect pe care oamenii îl apreciază și îl iubesc pentru confortul pe care îl oferă. Aș vrea să fiu acel obiect care îi încălzește pe oameni în serile friguroase și îi ajută să doarmă liniștiți.

Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în lume prin intermediul puterii mele de a oferi confort și liniște oamenilor. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în lume prin intermediul puterii mele de a încuraja odihna și relaxarea oamenilor. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în lume prin intermediul puterii mele de a le oferi oamenilor o oază de căldură și confort în momentele dificile.

Totuși, aș înțelege că viața de pătură nu este întotdeauna ușoară. Aș învăța să îmi gestionez nevoile de îngrijire și aș înțelege că sunt dependentă de îngrijirea și atenția oamenilor pentru a îmi întreține sănătatea și puterea. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în lume prin intermediul puterii mele de a oferi confort și liniște oamenilor și aș învăța să mă adaptez la schimbările care se produc în mediul în care trăiesc.

În concluzie, sunt convinsă că, dacă aș fi o pătură moale și caldă, aș putea aduce un plus de confort în viața oamenilor.

 

Compunere cu titlul „dacă aș fi o lampă

Dacă aș fi un obiect, aș vrea să fiu o lampă. Aș vrea să fiu acel obiect care îi însoțește pe oameni în momentele lor de lectură sau de studiu, oferindu-le lumina de care au nevoie pentru a se concentra. Aș vrea să fiu acel obiect care îi luminează pe oameni în serile lungi și întunecoase, oferindu-le un sentiment de siguranță și protecție.

Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în lume prin intermediul puterii mele de a oferi lumină și înțelepciune oamenilor. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în lume prin intermediul puterii mele de a încuraja lectura și studiul oamenilor și de a le oferi un sprijin în învățarea lor. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în lume prin intermediul puterii mele de a le oferi oamenilor un sentiment de siguranță și protecție în momentele dificile.

Totuși, aș înțelege că viața de lampă nu este întotdeauna ușoară. Aș învăța să îmi gestionez nevoile de îngrijire și aș înțelege că sunt dependentă de îngrijirea și atenția oamenilor pentru a îmi întreține sănătatea și puterea. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în lume prin intermediul puterii mele de a oferi lumină și înțelepciune oamenilor și aș învăța să mă adaptez la schimbările care se produc în mediul în care trăiesc.

Sunt convinsă că, dacă aș fi o lampă, aș putea aduce un plus de lumină și înțelepciune în lume și aș înțelege că am un rol important în lume prin intermediul rolului meu de a oferi lumină și ajutor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*