Privacy Policy / Cookie Policy

Cine suntem :

 

ScrieCorect dorește ca utilizatorii de pe acest site să se simtă în siguranță. Documentul de mai jos conține explicații referitor la datele conectate și modurile de utilizare a acestora.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispozițiilor legale cu privire la protecția datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispozițiile Legii nr. 677/2001 si Regulamentul UE 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date precum si dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

 

Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal de către scriecorect.ro sunt următoarele :

 

Publicitate. Paginile noastre urmează să afișeze reclame, iar multe dintre acestea o să fie infuențate de către preferințele dumneavoastră. Aceste date se colectează cu ajutorul cookie-urilor.

Analiza statistică. Site-ul nostru utilizează google analytics.

Pentru a gestiona dacă doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre serviciul Google Analitics, puteți accesa:  https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

 

Cât timp îți păstrăm datele ?

 

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

 

Ștergerea cookie-urilor de pe dispozitivul dumneavoastră

 

Puteți șterge toate modulele cookie care se află deja pe dispozitivul dumneavoastră ștergând istoricul de navigare al browserului. Operațiunea va șterge toate modulele cookie de pe toate site-urile pe care le-ați vizitat.

Aceasta înseamnă însă că ați putea pierde unele informații salvate (de exemplu, datele de conectare salvate sau preferințele de pe site).

 

Gestionarea modulelor cookie specifice unui anumit site

 

Pentru un control mai detaliat asupra modulelor cookie specifice unui site, verificați setările de confidențialitate și setările modulelor cookie în browserul dumneavoastră preferat.

 

Blocarea cookie-urilor

 

Pe cele mai multe browsere moderne, puteți să împiedicați plasarea tuturor cookie-urilor pe dispozitivul dumneavoastră. Aceasta poate însemna însă că va trebui să setați manual anumite preferințe de fiecare dată când vizitați un site/o pagină. Este posibil ca anumite servicii și funcționalități să nu funcționeze corect (de exemplu, conectarea cu un anumit profil).

 

Ce drepturi aveți și cum le puteți exercita ?

 

Potrivit  Regulamentului  UE 679/2016 beneficiați de:

dreptul de acces;  puteți obține de la noi confirmarea că prelucrăm datele dvs. personale, precum și informațîi privind specificul prelucrării

dreptul la rectificarea datelor; puteți să ne solicități să modificăm datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.

dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);  puteți solicită ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucrăm; (îi) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante

dreptul la restricționarea prelucrării; în anumite condiții (dacă persoană vizată contesta exactitatea datelor, dacă prelucrarea este ilegală, dacă datele sunt solicitate opentru constatarea , exercitarea sau apărarea unui drept în instanța; sau dacă va opuneți prelucrării datelor) puteți solicită restricționarea prelucrării datelor dvs. personale

dreptul la portabilitatea datelor; în măsură în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicități, în condițiile legii, să furnizăm datele dvs. într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat.  Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic

dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de pofiluri; va puteți opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țîn de situația dvs. specifică

dreptul la retragerea consimtamântului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare; puteți să va retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimțământ

dreptul de a depune o plângere în față unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal; aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile

dreptul la o cale de atac judiciară; dreptul de a exercită o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorități de supraveghere

dreptul de a fi notificat de către operator cu privire la prelucrarea datelor cu carcter personal ale dvs.

 

Pentru a ne contacta, lăsați-ne un mesaj la contact@scriecorect.ro