Compunere cu titlul „dacă aș fi o furnică” – Compuneri de nota 10

Compunere cu titlul „dacă aș fi o furnică

 

 

Dacă aș fi o furnică, aș învăța să trăiesc într-un mod organizat și cooperativ cu ceilalți membri ai coloniei mele. Aș învăța să mă concentrez pe sarcinile care trebuie îndeplinite pentru binele coloniei mele și aș învăța să muncesc împreună cu ceilalți membri ai coloniei mele pentru a îndeplini aceste sarcini.

Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a aduna hrana pentru colonie și de a o împărți cu ceilalți membri ai coloniei. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a construi cuiburile și de a le menține în stare bună. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a îngriji larvele și de a le ajuta să crească și să se dezvolte.

Totuși, aș înțelege că viața de furnică nu este întotdeauna ușoară. Aș învăța să îmi gestionez responsabilitățile și aș înțelege că sunt dependentă de înțelegerea și sprijinul celorlalți membri ai coloniei mele pentru a îmi îndeplini misiunea. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a ajuta colonia să se dezvolte.

Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a lupta împotriva prădătorilor care încearcă să ne distrugă cuiburile sau să ne fure hrana. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a ne menține colonia în siguranță și de a o proteja de pericolele din exterior.

Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a încuraja coeziunea și armonia în colonie. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a ajuta colonia să se dezvolte și să crească prin intermediul coeziunii și armoniei.

În concluzie, dacă aș fi o furnică, aș învăța să trăiesc într-un mod organizat și cooperativ cu ceilalți membri ai coloniei mele. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a aduna hrana pentru colonie, de a construi cuiburile și de a îngriji larvele. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a apăra colonia de pericole, de a lupta împotriva prădătorilor și de a ne menține colonia în siguranță. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a încuraja coeziunea și armonia în colonie și de a ajuta colonia să se dezvolte și să crească prin intermediul coeziunii și armoniei. Aș învăța să îmi gestionez responsabilitățile și aș înțelege că sunt dependentă de înțelegerea și sprijinul celorlalți membri ai coloniei mele pentru a îmi îndeplini misiunea. Aș învăța să îmi îndeplinesc rolul în colonia mea prin intermediul puterii mele de a ajuta colonia să se dezvolte și aș învăța să mă adaptez la schimbările care se produc în mediul în care trăiesc.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*