Compunere despre prima zi de școală – Compuneri de nota 10

Compunere despre prima zi de școală – Compuneri de nota 10

Compunere descriptivă cu titlul „Prima zi de școală

 

Prima zi de școală este întotdeauna o experiență emoționantă și plină de așteptări. Este ziua în care începem o nouă aventură și în care ne întâlnim cu prietenii și colegii noștri după o lungă vacanță de vară.

Eu întotdeauna am fost încântată de prima zi de școală. Mă trezeam dimineața devreme, îmbrăcam hainele noi pe care le cumpărasem în timpul vacanței și mă îndreptam spre școală cu pași mari și plini de energie.

Îmi amintesc cu drag de zâmbetele și îmbrățișările cu prietenii mei când ne întâlneam după o lungă perioadă de timp și de emoțiile puternice pe care le simțeam în timp ce ne duceam în clasă pentru prima oară.

Totuși, prima zi de școală nu a fost întotdeauna perfectă. Am avut și momente de anxietate sau îngrijorare în legătură cu notele sau cu învățarea noilor materii, dar acestea au fost întotdeauna înțelese de către profesorii mei și am reușit să trec peste ele.

Prima zi de școală a fost, de asemenea, o zi în care am învățat lucruri noi și interesante. Am avut ocazia să întâlnesc profesorii mei noi și să aflu mai multe despre programele și activitățile școlare pe care le aveam de-a lungul anului.

Este important să începem anul școlar cu dreptul și să ne pregătim cât mai bine pentru a face față provocărilor și a învăța cât mai multe lucruri noi. Cu toate acestea, este important să ne amintim că școala nu este doar despre note și învățat, ci și despre dezvoltarea personală și întâlnirea de noi prieteni.

În concluzie, prima zi de școală este întotdeauna o experiență emoționantă și plină de așteptări. Este o ocazie pentru a ne întâlni cu prietenii și colegii noștri după o lungă vacanță de vară și pentru a învăța lucruri noi și interesante.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisements