Compunere despre cel mai bun prieten – Compuneri de nota 10

Compunere cu titlul „cel mai bun prieten”

 

Cel mai bun prieten al meu se numește Alex și l-am cunoscut în clasa a patra, când ne-am mutat în același cartier. De atunci, am devenit cei mai buni prieteni și am împărtășit atât momente fericite, cât și grele.

Alex este o persoană extrem de veselă și mereu gata să facă o glumă. El are o personalitate puternică și este întotdeauna dispus să ia inițiativa și să facă ceva diferit. De exemplu, atunci când toți ceilalți copii din cartier se jucau în parc, Alex a propus să ne construim un cort în pădure și am petrecut o zi întreagă acolo, explorând și jucându-ne.

Dar Alex nu este doar distractiv, ci și un bun ascultător și un bun sfătuitor. De fiecare dată când am trecut prin momente grele sau am avut probleme, el a fost acolo pentru mine, oferindu-mi sprijin emoțional și sfaturi utile. În acele momente, am simțit că am un adevărat prieten care îmi era alături.

În general, Alex este cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată. Ne completăm perfect și împărtășim aceleași interese și valori. Sunt recunoscător că l-am cunoscut și sper să rămânem prieteni pentru totdeauna.

După ce am crescut împreună și am trecut prin toate etapele școlii primare și gimnaziale, Alex și cu mine am decis să mergem la aceeași școală de liceu. A fost o alegere bună pentru că am putut continua să ne sprijinim și să ne încurajăm reciproc în învățare.

În liceu, Alex a început să se dezvolte ca scriitor și a început să publice povestiri și nuvele online. Eu, pe de altă parte, am descoperit pasiunea mea pentru fotografie și am început să iau fotografii pentru diverse evenimente școlare și comunitare.

Împreună, am luat parte la diverse activități școlare, cum ar fi cluburile de cercetare și de teatru, și am câștigat diverse premii și recunoașteri pentru talentele noastre. Am făcut, de asemenea, multe excursii și am petrecut mult timp împreună, explorând orașul și împărtășind experiențe noi.

Acum că ne-am terminat liceul, Alex și cu mine ne-am planificat viitorul. El va merge la o universitate renumită pentru scriere creativă, iar eu voi merge la o universitate pentru fotografie. Cu toate acestea, ne-am promis să rămânem în contact și să ne vizităm cât de des putem.

În continuare, suntem încă cei mai buni prieteni și ne sprijinim reciproc în realizarea visurilor noastre. Sunt recunoscător că l-am cunoscut pe Alex și că am avut parte de o prietenie puternică și durabilă.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*